Обезбедуваме високо ниво на услуги од областа на даночниот и финансискиот консалтинг и професионалната едукација. Работиме според највисоките професионални и етички стандарди. Приклучи се и ти на големото семејство корисници на нашите услуги.
image 1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6


ПРЕТПЛАТА ЗА 2015 ГОДИНА

Почитувани,

Ризиците кои произлегуваат од несоодветна примена на даночната и сметководствената регулатива се многу значајни. Ние со нашето знаење, искуство и професионален пристап, можеме да ви помогнеме да ги пресретнете и намалите овие ризици обезбедувајќи високо ниво на професионални услуги од областа на даночниот и финансискиот консалтинг и професионалната едукација. Обезбедени според највисоките професионални и етички стандарди нашите услуги се од полза не само за вработените во сметководствениот и финансискиот сектор, туку и за поширок круг на деловни корисници.

Во таа смисла оваа страница претставува незаменлива поткрепа на вашето деловно работење. Пристапот на овие страници е дозволен само за корисници кои по пат на претплата го регулирале својот кориснички статус. Претплатниците можат да избираат помеѓу три типа на претплата и тоа:
- основна претплата,
- медиум претплата и
- премиум претплата.

Со претплатата за 2015 година вие обезбедувате многу потемелна поддршка на вашиот професионален развој, а тоа постојано ќе ја јакне вашата самодоверба и ќе ви даде можност да напредувате во кариерата. Помина времето на тривијалности, дојде времето кога само вистинските професионалци кои се посветени на постојано учење и стекнување на нови знаења и вештини имаат перспектива. Вие треба да одлучите кој пристап и кои поединци се најсоодветни за да ви помогнат да напредувате во професијата.

Особено вреди да се нагласи дека безмалку сите содржини на овој сајт покрај на македонски се достапни и на англиски јазик. Имајќи во предвид дека во меѓународната деловна комуникација англискиот е “јазик на бизнисот и финансиите“, оваа карактеристика на сајтот е значајна придобивка за секој претплатник.

Голема предност на оваа понуда за претплата е таа што имате можност (освен за основната претплата) во било кое време да му се јавите на Бранко Костовски кој е автор и администратор на овој сајт на неговиот мобилен телефон. Можете и да му поставите прашање на e-mail на кое тој лично ќе ви одговори. Можете да бидете убедени дека како претплатник секогаш ќе ја имате нашата безрезервна поддршка доколку сте постапиле по наша сугестија за некое прашање. Ако сето наведено ви е важно, тогаш можеби е најдобро да се претплатите кај нас.

Повеќе информации за типовите на претплата можете да добиете ОВДЕ.

ПРОФЕСИОНАЛНА ЕДУКАЦИЈА ВО ТЕКОТ НА 2014 ГОДИНА

Почитувани претплатници,
Во текот на месеците октомври, ноември и декември 2014 година ќе бидат одржани планираните професионални едукации за 2014 година. Како што ви е веќе познато, во зависност од типот на вашата претплата за таа година на располагање имате 4 часа (основна претплата), 12 часа (медиум претплата) или 24 часа (премиум претплата). Достапен е вкупен фонд од 72 часови, а вие треба да изберете онолку часови, колку што ви следуваат со претплатата (4, 12 или 24).

Информација за предвидените теми за едукација веќе добивте на вашата меил адреса, а во истиот допис се дадени и дополнителни информации во врска со овие настани. Целиот допис можете да го погледнете во Архивата на мислења под 19.09.2014.

Доколку ви се потребни дополнителни објаснувања, слободно контактирајте ме на branko@primeko-revizija.com